Meteen naar de inhoud
Industriële

Automatisering & machinebouw

Van standaard producten tot maatwerk-oplossingen
automatisering & machinebouw

over ons

Combat Autowasinstallaties, Machinebouw & Constructiewerk is een bedrijf dat sinds 1992 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van diverse soorten machines, machineonderdelen en constructiewerken.

Door jarenlange ervaring is Combat uitgegroeid tot een bedrijf, dat in samenwerking met de klant, garant staat voor een passende oplossing.

Door eigen ontwikkeling kunnen wij machines, zowel constructief als elektrotechnisch, voor zeer uiteenlopende doeleinden ontwikkelen en bouwen.  Er is kennis en ervaring aanwezig van o.a. PLC techniek incl. programmering, frequentieregelaars, relais techniek, sensoren en div. soorten metingen en regelingen.  Ook verzorgen wij aandrijvingen en bewegingen, roterend en lineair. Deze kunnen zowel elektrisch, hydraulisch, als pneumatisch aangestuurd worden. Op deze manier kunnen wij u een compleet pakket aanbieden.

Al onze machines worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de laatste stand van de techniek. De machines voldoen aan de van toepassing zijnde Europese Richtlijnen betreffende veiligheid en gezondheid en worden voorzien van een CE-markering.

Onze werkwijze

Design & Engineering

Combat vertaalt uw klantvraag, als gewenst, naar een maakbaar (machine)ontwerp

Realisatie & testen

Op basis van uw of ons design realiseert en test Combat automatiserings- en machinebouwproducten

op tijd geleverd

Combat doet er alles aan om tijdig en volgens afspraak te leveren

hieronder volgen enkele voorbeelden van onze producten
Doekwasreiniger

Zeildoekreiniger

Deze zeildoekreiniger is gemaakt voor het reinigen van gronddoek dat veel gebruikt wordt in de tuinbouw. Door middel van deze machine wordt vuil van de doeken verwijderd, gebruikmakend van diverse schrapers, spuitnozzles en borstels. Optioneel ook uit te rusten met desinfecteersysteem.

Kisten & Kratten

Kratten-wasinstallatie die geschikt te maken is voor diverse maten kisten en kratten. Standaard uitgerust met diverse vuilfreeskoppen.

Compact & Verrijdbaar

Compact gebouwde installatie, die tevens verrijdbaar is voor gebruik op meerdere locaties.

Onderhoudsvriendelijk & uitbreidbaar

Installatie is onderhoudsvriendelijk gebouwd. Daarnaast uit te breiden met diverse opties (meerdere schoonmaakprincipes/desfinfectie, meerdere producten, verschillende maten etc.)

kistenwasser_2_small
Desinfectieunits

Mobiele desinfectie unit

Verrijdbare desinfectie unit met slanghaspel. Te gebruiken voor desinfectie van een grote diversiteit aan toepassingen/producten in diverse sectoren. Denk bijvoorbeeld aan: vrachtwagens, tuinbouw, inpaklijnen, supermarkten, logistiek etc.
Maatwerk

pompunit

Deze pompunit is maatwerk aan de hand van een klantvraag en wordt ingezet voor het verpompen van o.a. slib voor zwaardere toepassingen. De pompunit is opgebouwd uit een RVS framewerk met bijbehorend RVS leidingwerk, diverse voorgeschreven flenzen, aftapmogelijkheden en manometers.
Heeft u interesse om samen een product of project te realiseren?

Samen maken we er iets van!