Meteen naar de inhoud

Auto- en bedrijfswagen wasinstallaties

Maatwerk

Wasinstallaties

Combat Machinebouw levert volautomatische autowas- en drooginstallaties voor zowel personenauto’s, kleine en grote bedrijfswagens. Alle installaties aan te passen naar behoefte van de klant

Combat Wasstraat

Volautomatische wasstraat voor het wassen en drogen van personenwagens

Combat mobile

Volautomatische roll-over voor het wassen en drogen van personen- en bedrijfswagens

Combat VBM

Volautomatische bedrijfswagenwasinstallatie voor uw complete bedrijfswagenpark

Wasstraat

Combat wasstraat

Volautomatische autowas- en drooginstallatie. Deze moderne autowasstraat bestaat uit een volautomatisch bestuurde wasstraat inclusief kettingbaan, bestemd voor het wassen en drogen van personenwagens. Kleuren, afmetingen en uitvoering geheel zelf te bepalen en tevens uitbreidbaar met een groot assortiment aan opties.

Roll-over

combat Mobile

Deze moderne gecombineerde autowasinstallatie bestaat uit een zelfrijdende, volautomatische bestuurd was- en droogportaal. De installatie is geschikt voor personen- en lichte bedrijfswagens. Kleuren en afmetingen zelf te bepalen en tevens uitbreidbaar met een divers assortiment aan opties.

VBM-3

Combat business VBM

Volautomatische Bedrijfswagenwasinstallatie type VBM-3. Deze bedrijfswagenwasinstallatie bestaat uit een zelfrijdend, volautomatisch bestuurd portaal, bestemd voor het wassen van uw complete bedrijfswagenpark. Kleuren en afmetingen zelf te bepalen en tevens uitbreidbaar met een divers assortiment aan opties.